Motiváltan a vásáron: Frank Kronmüller, az R+W vezérigazgató-helyettese, Steffen Herter, a P+P „Drive Technology” divíziójának vezetője, amelyhez az R+W tartozik, valamint Dr. Christian Potthoff-Sewing, a Poppe + Potthoff pénzügyi igazgatója és elnöke.

Coole tengelykapcsoló

Werther/Klingenberg/Hannover (Németország) 2017. április 28.

Az R+W a hannoveri vásáron nagy benyomást tett az R+W alkalmazással és a virtuális valóság új területen.

Coole tengelykapcsoló

Az R+W Antriebselemente a hannoveri vásáron (25. csarnok, C30 stand) bemutatta tengelykapcsoló-portfólióját. Ezenkívül először mutattak be egy beépített hűtő-kenőanyag átvezető változatot. Ez különösen a hosszú orsófelépítéssel rendelkező szerszámgépeket gyártóknak biztosít jelentős előnyöket.

A gyártmányokat felvonultató legnagyobb nemzetközi vásárjáról, ahol minden az iparról szól, a tengelykapcsolók sem hiányozhatnak. Az R+W élőben és virtuálisan is szemléltette a nagyfokú precizitással készített alkatrészeit: az alkalmazással a hajtóelemek virtuális valóságban részletesen megtekinthetők – és a virtuális bemutatóterem továbbra is nyitva van.

Az R+W a hannoveri vásáron bemutatta új lamellás precíziós tengelykapcsolóját, amely beépített hűtő-kenőanyag átvezetővel van felszerelve

A Poppe + Potthoff leányvállalata a portfóliót rugalmas fogaskerekes tengelykapcsolókkal (BZ sorozat) bővítette a magas forgatónyomatékokhoz, és biztonsági tengelykapcsolók új modellsorozatát vezette be (ST sorozat). Ezenkívül lamellás precíziós tengelykapcsolók (LP sorozat) mostantól beépített hűtő-kenőanyag átvezetővel kaphatók.

A vásárlók a hűtő-kenőanyagot így nagy távolságon is közvetlenül a szerszámba vezethetik. A szimmetrikus kúpos rögzítőagyak, valamint a speciális kiegyensúlyozók rendkívül gördülékeny futást és jó kiegyensúlyozhatóságot garantálnak, ahogyan arról a HMI vásári újság beszámolt.

További információkat itt talál: www.rw-kupplungen.de.