Élje át a tengelykapcsolót virtuális valóságban – az R+W app mindezt lehetővé teszi

Az R+W az EMO-ra kapcsol

Werther/Klingenberg/Hannover (Németország), 2017. augusztus 01.

R+W fémharmonikás tengelykapcsoló

Az R+W az EMO-ra kapcsol

Az R+W Antriebselemente bemutatja a fémfeldolgozáshoz gyártott tengelykapcsoló választékát a hannoveri EMO szakkiállításon (25-ös csarnok, C36 stand). A magas precizitású fémharmonikás, elasztomeres és biztonsági tengelykapcsolók mellett a Poppe + Potthoff leányvállalata a lamellált tengelykapcsolók egy különös változatát is bemutatja: ez az integrált hűtő-kenőanyag átvezetéssel különösen a hosszú orsós felépítésű szerszámgép-gyártóknak kínál értékes előnyöket.

A z EMO szakkiállítás 2017. szeptember 18. és 23. között kerül megrendezésre Hannoverben. 45 országból érkezett több mint 2.050 kiállító mutatja be termékeit a világhírű fémfeldolgozási szakkiállításon. A 25-ös csarnok C36-os standján a klingenbergi tengelykapcsoló-gyártó, az R+W mutatja be precíziós tengelykapcsolóit a maga megszokott és modern módján a világnak. A termék fontos összekötőelem fémfeldolgozó berendezésekhez.

R+W elasztomer tengelykapcsoló

Az R+W appján keresztül elérhető virtuális valóságfunkciónak köszönhetően a felhasználó plasztikusan, autentikusan és részleteiben tapasztalhatja meg a tengelykapcsolók sokszínűségét. Ennél közelebbről már csak érintéssel lehet. És ehhez pedig rendelkezésre áll néhány kiválasztott kiállítási darab. Az R+W többek között torzulásálló fém harmonikás tengelykapcsolókat mutat be, melyek 0,05 Nm és 100.000 Nm között, valamint számos bütyökcsatlakozással érhetők el.

R+W biztonsági tengelykapcsoló

Az EK terméksor lengéscsillapított elasztomer tengelykapcsolói különböző elasztomer shore-keménységi fokozatokkal érhetők el. A méret és kivitelezés függvényében akár 25.000 Nm értékig. Ezenfelül a játékmentes precíziós és biztonsági tengelykapcsolók is védenek a károk ellen, csökkentve a leállási időket. Az R+W lamellált tengelykapcsolók ezenfelül integrált hűtő-kenőanyag átvezetéssel is bevonhatók.

lamellált tengelykapcsoló integrált hűtő-kenőanyag átvezetéssel

Az EMO idei mottója „Connecting systems for intelligent production“, mely az aktuális témákat és trendeket közvetíti. Az ipar bemutatja az újdonságokat a szerszámgépek, precíziós gépek, automatizációs összetevők vagy akár ügyfélorientált kialakítású rendszerek területeiről. Számos rendezvény és különleges bemutató teszi teljessé a szakkiállítás kínálatát. Az R+W kiállítási standján az EMO-ról tanácsadási határidőket a következő címen egyeztethetnek: https://www.rw-kupplungen.de/messen/emo-hannover/.

További információk az alábbi címen érhetők el www.rw-kupplungen.de