Sokoldalúan használható: A Poppe + Potthoff precíziós acélcsöveket gyárt különböző anyagokból, formákban és méretekkel.

90 év tapasztalat a csőrendszerek területén

Werther, 2018. március 7.

90 év tapasztalat a csőrendszerek területén

A Poppe + Potthoff április 16. és 20. között a Tube kiállítás 3-as csarnokában, a B01 standon bemutatja széles körű szakértelmét a precíziós acélcsövek, komponensek és vizsgálóberendezések területén.

Ha a cső- és fémfeldolgozás területén a standard követelmények meghaladása szükséges, a Poppe + Potthoff 1928 óta szállít megfelelő megoldásokat. Az ipari és magas nyomásos berendezések szakértőjeként a cég innovatív ügyfelek partnere az egész világon. Több mint 50 különböző acélötvözet kerül feldolgozásra és nemesítésre a csőüzemben. Így ideális tulajdonságok nyújthatók a specifikus követelményekhez is.

A varratmentes és hegesztetten utánhúzott acélcsöveket a P+P szűk tűrésértékeken belül készíti a H8/H9 és H9/H8 csoportokig. A kivitelezés és a fizikai és mechanikai tulajdonságok ennek során precíz módon kerülnek kialakításra az adott alkalmazáshoz. A csövek lehetnek kerekek és profiláltak, változó falvastagsággal vagy kettős falazással, komplex formák kivitelezésében.

Engineering. Nemesítés és ellenőrzéstechnika a cégen belül

Innovációs partnerként a Poppe + Potthoff az ügyfelek számára új, csőkomponenseken alapuló termékkivitelezéseket fejleszt és validál. Ide tartoznak többek között a magas fokon nyomásálló alkatrészek, mint a common railek és a befecskendező vezetékek. A cégcsoport technológiai központjában azon gépeken gyártják és vizsgálják a prototípusokat, amilyeneket a werhteri (Németország) és ajkai (Magyarország) telephelyeken is használnak.

A Poppe + Potthoff Maschinenbau különleges autofrettázs gépeket, automatikus minőségellenőrzést és szerelést, valamint tömítettségi, működési és élettartam-vizsgálatokat végző berendezéseket fejleszt ki. A magas nyomású alkalmazások és vizsgálótechnika szakértőjeként gondoskodik arról, hogy az összetevők és rendszerek, – például a hidraulikához, a pneumatikához, az üzemanyag-befecskendezéshez vagy fűtő- és hűtőkörökhöz – a gáz, benzines, dízel- és villamos hajtású járművekben a legmagasabb fokú biztonságot és megbízhatóságot biztosítsák.

További információkat április 16. és 20. között kaphat a Tube szakkiállítás 3. csarnokában, a B01 standon, a németországi Düsseldorfban és a www.poppe-potthoff.com weboldalon.

A Poppe + Potthoff Maschinenbau erős impulzusokat kelt 6.000 bar értékig, 1 és 30 Hz közötti frekvenciával, tesztelve az alkatrészek hosszú élettartamát és szilárdságát pulzáló belső nyomás mellett.